изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 09:10 EEST
ЦИК и Петканов: Бойко Борисов не е служител на МВР    
ПолитикаГен. Бойко Борисов е избран народен представител от два района и като такъв не можа да изпълнява длъжността главен секретар на МВР. Това е окончателната позиция на ЦИК.

ЦИК връчи на президента Георги Първанов резултатите от изборите и имената на избраните 240 народни представители. След като Бойко Борисов положи клетва като народен представител, той може да се откаже да бъде депутат и да заеме отново поста главен секретар на МВР, обясни пред БНТ зам.-председателят на ЦИК Александър Петров. Това обаче трябва да стане отново по предложение на правителството до президента, както е бил назначен неговият заместник в момента ген. Иван Чобанов. Генерал Борисов не изпълнява функциите на главен секретар на МВР и не подписва документи, заяви на свой ред вътрешният министър Георги Петканов и препрати към решението на ЦИК. На празника на МВР ген. Борисов също съобщи, макар и в униформа, че в момента не е главен секретар на ведомството.
http://dnes.dir.bg
 


Сходни връзки

ЦИК и Петканов: Бойко Борисов не е служител на МВР | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ЦИК и Петканов: Бойко Борисов не е служител на МВР
Автор: Anonymous да 2005-07-05 @ 21:54 EEST
Еи сега съобщиха че Д.Бекъм е подписал договор с ЦСКА за 1+1 години,с възможност за удължаване на договора ако спечелят Шампионската лига тази или следващите 20 години.Виктория много се радвала че ще може да се разхожда из красива и чиста София,без да се страхува че някой може да гръмне малките Бекъмчета по улиците на балканската столица! Много била чувала че мъжете там и.бели и отзад,а на нея щяло да и бъде много интересно ако я поканят на "гости"

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди