изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 02:39 EEST
ОБС НА ОБЩИНА ДОБРИЧКА ПРИЕМА УСЛОВИЯТА ЗА КОНКУРС ЗА ЗНАМЕ    
ОбществоУсловията за възлагане на конкурс за идеен проект за знаме на община Добричка ще бъдат приети на сесия на ОбС днес.

Те са подготвени от комисия, назначена със заповед на кмета Петко Петков, в чийто състав бяха специалисти от общинската администрация и съветници. Според комисията, знамето трябва да изразява чувството на уважение и почитта на жителите на общината към своите населени места и да е отличителен знак в отношенията му с други населени места у нас и чужбина. То може да включва цветовете бял, зелен и жълтозлатист.
На сесията днес ще бъдат разгледани докладни записки относно промяна в структурата на общинската администрация, промени в бюджета - в частта за капиталовите разходи за настоящата година, участието на община Добричка в изграждането на градско сметище в с. Богдан и мерки за унищожаване на опасните хербициди, пестициди и др. Съветниците ще се запознаят с информации за състоянието на транспортното обслужване на територията на общината и за социалните услуги, предоставяни в Домашен социален патронаж и в Дома за възрастни хора с деменция в с. Опанец.

 


Сходни връзки

ОБС НА ОБЩИНА ДОБРИЧКА ПРИЕМА УСЛОВИЯТА ЗА КОНКУРС ЗА ЗНАМЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди