изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:09 EET
ГИМНАСТИЧКИТЕ ИЗЛЯЗОХА ВЪВ ВАКАНЦИЯ    
Новини

До края на август състезателките от клуба по художествена гимнастика "Албена" с треньор Елена Георгиева ще бъдат във ваканция. След подновяването на тренировките гимнастичките ще се подготвят за отборните първенства за всички възрастови групи. Състезанието ще бъде на 22 октомври в София, а клуб "Албена" ще се представи при децата до 10 години, девойки младша и старша възраст.



"На състезанията през първото шестмесечие на годината гимнастичките се представиха добре и мога да кажа, че съм доволна от техните изяви. Изключително много съм щастлива от постиженията на бившата ни гимнастичка Ваня Кирова, която с клуб "Илиана" успя да направи това, което е искала - да печели силни международни турнири в България и чужбина. Донякъде нейната мечта е почти постигната. Ако продължава така, то нея я чакат много щастливи моменти в света на този прекрасен спорт. Желая й в най-скоро време да бъде и национална състезателка" - каза треньорката Елена Георгиева.

В момента в клуба има близо 40 гимнастички, които са картотекирани във федерацията. НДТ

 


Сходни връзки

ГИМНАСТИЧКИТЕ ИЗЛЯЗОХА ВЪВ ВАКАНЦИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди