изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 19:46 EEST
15-ДНЕВЕН СРОК ЗА ПЛАЩАНЕ НА ТЕЛЕФОННАТА СМЕТКА    
НовиниНови общи условия на договора с абонатите си въведе БТК

БТК въведе нови общи условия на договора с абонатите си, които бяха одобрени от Комисията за регулиране на съобщенията на 29 юни 2005 година, информират от дружесвото. Предвижда се всички клиенти, които нямат договор с БТК, да могат да подпишат такъв през следващите шест месеца. Общите условия на договора предвиждат, че  до 30 дни абонатите имат право да поискат прекратяване на договора си с БТК след подаване на писмено заявление. До 6 месеца тези, които нямат сключени договори, следва да подпишат индивидуални договори.
Всички домашни абонати ще имат възможност да заплащат телефонната си сметка в 15 дневен период - между 14-то и 29-то число на всеки месец. Предвижда се БТК да обяви номер, на който да се дава информация за срока за плащане на сметките. Според общите условия на договора, сведения за телефонните сметки се предоставят само лично на абонатите след съобщаване на идентификационния код.
При системно закъснение на плащането на сметките - поне два пъти за последните шест месеца, се предвижда БТК да може да поиска от абоната обезпечение - гаранционен депозит или банкови гаранции. Той ще бъде възстановяван, ако през следващите шест месеца абонатът е изряден.
 Според главния изпълнителен директор на БТК Денис Уолах, "Новите общи условия на договора с нашите абонати ще им даде същите права, с които се ползват потребителите на телекомуникационни услуги в Европейския съюз".
 


Сходни връзки

15-ДНЕВЕН СРОК ЗА ПЛАЩАНЕ НА ТЕЛЕФОННАТА СМЕТКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди