изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 23:13 EEST
Втори автобус е избухнал в центъра на Лондон    
НовиниЛондон. Втори автобус е избухнал в центъра на Лондон, близо до мястото на първата експлозия на станцията на метрото Liverpool Street, съобщи кореспондентът на Агенция “Фокус” в британската столица Иво Маев.
Експлозиите в Лондон са причинили “ужасяващи последствия”, заяви вътрешния министър Чарлз Кларк, като изрази дълбоките си съжаление към близките на пострадалите.


Най-малко 90 души са пострадали при атентатите в метрото в Лондон, съобщи телевизия “Евронюз”, позовавайки се на информация на транспортните синдикати в британската столица.
Общо три експлозии са разтърсили центъра на Лондон, предаде кореспондентът на телевизия Си Ен Ен. Първата експлозия е избухнала на станцията на метрото Liverpool Street, втората на станция Stratford.
Автобус е избухнал в центъра на британската столица, няколко минути след първите две експлозии.
Спирката на метрото Stratford е станцията, обслужваща квартала, в който предстои да бъде построено олимпийското градче за летните олимпийски игри през 2012 г.
Целят персонал на лондонската сметна палата е бил евакуиран, предаде РИА Новости, позовавайки се на телевизия "Скай-Нюз". Допълнителна информация засега не се съобщава.
Открити са експлозиви в една от станциите на Лондонското метро, съобщи Евронюз.
Британският парламент се събира на извънредно заседание във връзка с експлозиите разтърсили центъра на Лондон тази сутрин, предадоха световните агенции. Британската полиция е получила информация за “множество експлозии” в Лондон, съобщи АФП, като се позова на информация на Скотланд Ярд.

http://www.focus-news.net

В МОМЕНТА МНОГО ЕВРОПЕЙСКИ ТЕЛЕВИЗИИ ПРЕДАВТ ПРЯКО ОТ МЯСТОТО НА СЪБИТИЕТО

 


Сходни връзки

Втори автобус е избухнал в центъра на Лондон | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди