изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 12:55 EEST
"ИЗИДА" ДОМАКИНСТВА НА ТУРНИР ОТ "ЗАГОРКА КЪП"    
Спорт

През септември тенис-клуб "Изида" /Добрич/ ще бъде домакин на турнир от веригата на "Загорка", научи НДТ. Надпреварата ще бъде открита и в нея ще имат възможност да се включат всички любители на тази игра от цялата страна. По всяка вероятност турнирът ще бъде организиран на 11 септември, съобщиха от клуба. Припомняме, че през юни в Албена Юри Дойчев спечели турнир от тази верига. На финала той победи друг добричлия - Мартин Пламенов.



В юбилейната 10-та година за международната тенис верига "Загорка тенис къп" стартира и национална инициатива в подкрепа на аматьорския тенис.

Инициативата ще обхваща повече от 35 любителски турнира, които ще се проведат в тенис клубовете из цяла България по време на активния тенис сезон - от 23.04. до 02.10.2005 г. Някои от турнирите са със собствена история и традиции, а други са съвсем нови, които се организират за първи път. Има състезания за мъже и за жени - както единични, така и по двойки.

"Загорка" подпомага всеки турнир с награди за победителите - тениски, шапки, чорапи, кърпи, топки. И, разбира се, с много бира - за да бъде най-пълно удоволствието от играта, независимо от резултата.

В Албена ще се проведат още два турнира. Първият на 16 и 17 юли, а вторият ще бъде на 13 и 14 август. Срещите се провеждат на централни кортове до хотел "Калиопа". Заявки за участие се приемат от 08:00 часа до 09:00 часа на датата на започване на турнира. Срещите се провеждат в 9 гейма. Финалът е 2 от 3 сета. Играе се с топки Dunlop, а таксите за участие са следните: сингъл - 10 лв; двойки - 20 лв. НДТ

 


Сходни връзки

"ИЗИДА" ДОМАКИНСТВА НА ТУРНИР ОТ "ЗАГОРКА КЪП" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди