изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 02:49 EEST
Волен Сидеров: “Атака” отива в Народното събрание с една много тежка отговорност    
ПолитикаСофия. “Атака” отива в Народното събрание с една много тежка отговорност и ние възприемаме влизането ни в НС, като поемане на отговорност, заяви в предаването “Полет над нощта” по ТВ “България” Волен Сидеров, лидер на “Атака”. “Това е отговор на едно очакване, защото феноменът "Атака" се роди в отговор на очакването на хората.

Той не се роди в някаква кръчмарска или задкулисна обстановка. “Атака” се роди от очакването на много българи и не бях изненадан от влизането в парламента”, допълни Волен Сидеров. Според него истерията около “Атака” беше много пресилена и разкри много от комплексите на политиците и политолозите. Той допълни, че е грешно заключението, че “Атака” е контрапункт на ДПС или на някоя ромска партия. “Ние сме против това да има етнически партии, защото това не го позволява българската Конституцията, но това не е основното за “Атака”, защото противопоставянето на ДПС е изискване за спазване на Конституцията”, каза Волен Сидеров. Той допълни, че лидерът на ДПС Ахмед Доган не му е идеологически враг, защото Доган няма идеология. Според Волен Сидеров Ахмед Доган е бил създаден като балансьор, който се възползва от това и става все по-арогантен и нагъл. Той подчерта, че част от корумпираните политици в България, които ще бъдат и в 40-то Народно събрание са Милен Велчев, заради сделките с външния дълг на страната, Лидия Шулева за редица приватизационни сделки и концесии и министърът на транспорта и съобщенията Николай Василев.
http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

Волен Сидеров: “Атака” отива в Народното събрание с една много тежка отговорност | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди