изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:23 EEST
ЧАСТНИЦИ ЩЕ ДОПЛАЩАТ НА ЗАЕТИТЕ ПО "ОПАЗВАНЕ НА РЕКОЛТАТА 2005"    
ОбществоИма договорка между община Тервел и частни земеделски стопани последните да доплащат на заетите по националната програма "Опазване на реколтата 2005". Това съобщи за НДТ директорът на дирекция "Бюро по труда" в Тервел Атанас Йорданов.

По принцип, държавата заплаща по 100 лева на месец на заето лице, останалите 50 лева и част от осигуровките трябва да бъдат поети от съответната община. Арендатори, кооперации и частни стопани от Тервелско са изявили желание да се включат в реализацията на програмата като партньори на общината.
За община Тервел по националната програма са отпуснати 14 бройки за шестмесечна заетост. Тъй като обаче наетите трябва да са на работа до 30 ноември, вероятно ще бъдат назначени няколко души повече, обясни А. Йорданов. Предстои те да започнат работа до дни, изчаква се само да приключи проверката на РПУ-Тервел за пригодността на предложените лица да работят точно тази работа.

 


Сходни връзки

ЧАСТНИЦИ ЩЕ ДОПЛАЩАТ НА ЗАЕТИТЕ ПО "ОПАЗВАНЕ НА РЕКОЛТАТА 2005" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди