изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:13 EEST
Сергей Станишев: С общи усилия сме в състояние да гарантираме политическата стабилност в страната    
ПарламентСофия. На всички колеги и парламентарни групи пожелавам успешно начало и ползотворна работа в името на България. Всички ние имаме важна и трудна мисия – да съхраним и да оправдаем доверието на хората, които са ни избрали. Това каза Сергей Станишев, лидер на Парламентарната група на Коалиция “За България”, който пръв взе думата от парламентарната трибуна като председател на най-голямата парламентарна група.


По думите му новият парламент не се намира в обичайна следизборна атмосфера – народът каза тежката си дума и с вота си ни задължи да разговаряме помежду си. Не да се препираме, а да търсим съгласие. Не е имало друг парламент с толкова много парламентарни групи от самото начало, което затруднява формирането на стабилна управляваща коалиция. Хората обаче очакват от нас стабилно мнозинство и да съставим работещо правителство с ясни приоритети.
Вероятността от отлагане на членството на България в Европейския съюз с една година е сериозна, да не кажа – застрашителна, подчерта Станишев. Ситуацията след отрицателните референдуми за Европейската конституция сочат негативни тенденции.
Според него обаче "с общи усилия сме в състояние и сме длъжни да гарантираме политическата стабилност в страната". Тази стабилност ще позволи предприемане на бързи действия в съответните направления. Членството в Европейския съюз трябва да бъде първата непосредствена цел на следващото управление на страната, подчерта Сергей Станишев.
http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

Сергей Станишев: С общи усилия сме в състояние да гарантираме политическата стабилност в страната | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди