изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:31 EEST
Волен Сидеров: Българският народ удари оглушителен шамар на “политическата класа”    
ПарламентСофия. В първия ден на 40-тото НС искам да благодаря от името на парламентарната група на “Атака” на всички българи, които разбиха модела на българската олигархия и на националните предатели. С гласа си българските избиратели промениха хода на историята, защото от днес в българския парламент има парламентарна група на българските националисти и този факт получи отзвук в цял свят. Българският национализъм е жив, не е погребан и вече е незаобиколим фактор, така ще бъде и занапред.

Това заяви лидерът на коалиция “Атака” Волен Сидеров от парламентарната трибуна.
По думите му след 15 години политика на национални предателства, провеждана спрямо българския народ, удря часът на българското възраждане. Българската нация се събуди от сън и обяви ясно на света, че не иска повече да бъде дискриминирана.
Той добави, че българите са показали, че са достойни потомци на своите предци, създали най-древната култура в Европа. Българският народ удари оглушителен шамар на тъй наречената “политическа класа”, глуха за проблемите и страданията на българския народ. “Атака” взриви политическа олигархия на България. “Атака” беше народното движение, народното опълчение на гнева, посочи още Сидеров.
http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

Волен Сидеров: Българският народ удари оглушителен шамар на “политическата класа” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди