изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:46 EET
Волен Сидеров: С присъствието на “Атака” в парламента вече има кой да изобличава предателствата и грабежите    
ПарламентСофия. Нашите национални активи днес се управляват от съмнителни чужденци. Това безобразие го направиха възможно национални предатели от последните кабинети. Това каза от парламентарната трибуна Волен Сидеров, лидер на Коалиция “Атака” по време на първото заседание на 40-то Обикновено народно събрание.


По думите му “ДПС превзе изпълнителната власт, източва Държавният резерв, окупира Министерството на земеделието, където вече се говори само на турски език”. Верни на думите си, ние от “Атака” внесохме поправка в Закона за радио и телевизия и обръщение към БНТ да бъдат свалени новините на турски език от ефира на БНТ, каза Сидеров. Той събщи още, че “Атака” вече е внесла в деловодството на Народното събрание проекторешение за светкавично и безусловно изтегляне от Ирак на българските части. “Атака” е единствената политическа сила, която настоява за това и ще го отстоява до край.
По думите му с присъствието на “Атака” в парламента вече има кой да изобличава предателствата и грабежите. В парламентарната си дейност “Атака” ще отстоява целостта и суверенитета на България, ще се бори за санкции срещу всички посегателства върху български светини, ще отстоява социална политика, ще работи за изваждане на българското предприемачество от дискриминацията, в която то е поставено, обеща Сидеров. “Атака” ще иска референдуми по всички важни въпроси, отнасящи се до българската нация.
http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

Волен Сидеров: С присъствието на “Атака” в парламента вече има кой да изобличава предателствата и грабежите | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди