изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:54 EEST
БСП и левицата нямат потенциала да водят страната ни напред, заяви Надежда Михайлова    
ПарламентСофия. “Това е Народното събрание (НС), на което всички българи възлагат надеждите си, че ще успее да завърши мащабния проект на България – приемане в ЕС. Това НС може би е най-пъстрото до момента. От всички нас ще зависи дали ще успеем да бъдем на висотата на отговорностите, за които хората са ни изпратили в парламента.

Трябва да върнем духа на истинския дебат в залата, който да опровергае скептицизма на българските граждани, че нищо не се прави. Недопустимо е да започваме първата сесия на 40-тото НС без яснота какво правителство ще управлява страната ни през следващите години”, това заяви от парламентарната трибуна при откриването на 40-тото Народно събрание председателят на ПГ на ОДС Надежда Михайлова.
Тя добави също така, че страната не може да бъде управлявана успешно без цялостна програма. НС трябва да отчете, че в обществото ни се появиха радикални политически формации, които са продукт на болката в това общество. “За да успеем да се справим с тази заплаха за страната ни, правителството и партиите трябва да са по-диалогични с хората и отговорни в действията си. Най-важното изпитание пред нас е да завършим успешно приемането ни в ЕС. Историята ще е безпощадна към всеки, който със своето действие или бездействие стане пречка пред европейското бъдеще. В ОДС сме убедени, че БСП и левицата нямат потенциала да водят страната ни напред.
ОДС ще подаде ръка на всички в НС, които искат България да върви напред и не искат реваншизъм и радикализация. Готови сме да надмогнем личните си различия, в името на онази България, за която толкова много сме мечтали”, добави Михайлова.
http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

БСП и левицата нямат потенциала да водят страната ни напред, заяви Надежда Михайлова | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди