изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 01:09 EEST
Сергей Станишев предложи Георги Пирински да бъде избран за председател на 40-то Народно събрание    
ПарламентСофия. Лидерът на Коалиция "За България" Сергей Станишев предложи Георги Пирински да бъде избран за председател на 40-то Народно събрание. Той посочи, че председателят на НС трябва да бъде убеден парламентарист и привърженик на българската Конституция. Личността на председателя на парламента има важни отговорности за организацията на дейността на НС, за търсенето на широк диалог по законодателната програма.


Друга важна задача пред бъдещия председател на Народното събрание е свързана с ратификацията на Договора за членство в Европейския съюз. Бъдещият председател на парламента трябва да може в максимална степен да отстои този български интерес и да провежда активна международна дейност, тъй като Договорът трябва да бъде ратифициран от 25 страни - членки на ЕС.
Станишев припомни, че утвърден парламентарен принцип е най-голямата парламентарна група да излъчи председател и миналата седмица всички парламентарни групи постигнаха съгласие за този принцип.
От името на ПГ на Коалиция "За България" предлагам за председател на НС Георги Георгиев Пирински, каза Станишев.
http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

Сергей Станишев предложи Георги Пирински да бъде избран за председател на 40-то Народно събрание | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди