изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:00 EEST
ФУТБОЛИСТИТЕ НА "КАЛИАКРА" ЩЕ ХОДЯТ НА ЛАГЕР    
СпортПродължава подготовката на "Калиакра" за първенството на Източната "Б" група. В събота каварненци трябваше да проведат първата си контрола от предсезонната подготовка със състава на третодивизионния "Черноморец" /Балчик/.

 Срещата обаче не се състоя, тъй като балчишкият тим в последния момент отказа проверката. Треньорът Радостин Трифонов ще провери състоянието на отбора в събота, когато неговите възпитаници ще премерят сили с отбора на "Добруджа" в Добрич. На 21 юли футболистите на "Калиакра" ще играят в Албена с израелски отбор, който е на подготовка в морския курорт. Уговорени са контроли и с два отбора, които също се стягат за първенството на нашата втора дивизия - "Светкавица" /Търговище/ и "Шумен". Междувременно стана известно, че каварнеци ще заминат на подготвителен лагер. В близките два-три дни ще стане ясно дали той ще е в Трявна, или в Тетевен. Р. Трифонов сподели, че селекцията все още не е приключила. От дошлите на проби футболисти трима със сигурност ще играят с екипа на "Калиакра" през новото първенство. Очаква се към отбора да се присъедини млад нападател, възпитаник на детско-юношеската школа на "Спартак" /Вн/, който миналия сезон се е състезавал за "Девня".

 


Сходни връзки

ФУТБОЛИСТИТЕ НА "КАЛИАКРА" ЩЕ ХОДЯТ НА ЛАГЕР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди