изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:54 EEST
ФИЛИПОВ И АСПАРУХОВ ТРЕНИРАТ С ДОБРУДЖА    
Спорт

Към подготовката на ПФК "Добруджа" се присъединиха още двама нови футболисти - нападателят Константин Филипов и защитникът Аспарух Аспарухов. Само преди няколко дни двамата станаха шампиони на България с екипа на ЦСКА при юношите старша възраст.



Наставникът на "жълто-зелените" Валентин Пейчев иска първо да ги види в игрова обстановка и едва след това "Добруджа" да вземе правата им. За целта двамата ще вземат участие във втората контрола на добричкия тим, която ще бъде в сряда от 18 часа на стадион "Тича” срещу "Черно море". За този спаринг треньорският екип ще може да разчита на халфа Симеон Симеонов, който пропусна контролата с "Шумен" по семейни причини и възстановените от травми Добромир Бонев /халф/ и Атанас Георгиев /защитник/. Срещу варненските моряци няма да могат да излязат Ангел Кънчев и Венци Желев. Последният от вчера тренира наравно със своите съотборници, но му трябва още игрова практика преди да излезе в контролен мач.

Новопривлеченият вратар на "Черно море" Карамфил Илчев /на снимката/ сподели, че е много доволен от идването си във варненския тим. Неговият договор с "Добруджа" изтече в края на миналия сезон и стражът веднага прие офертата на "моряците". "Обстановката в "Черно море" е страхотна. Аз съм новобранец, но бързо усетих добрия климат в отбора. Както казах и преди, идването ми на стадион "Тича" е крачка напред в моята кариера. Мога да науча много от Илия Вълов, Краси Колев и Ивайло Петров. Те са истински професионалисти" - каза Илчев.

Той добави, че Илиан Илиев е стегнал добър отбор, който може да изненада всички през новия сезон. "Все още е рано да се правят генерални оценки, тъй като сме едва на 20 дни тренировки. Все пак обаче се вижда, че отборът е добър и може да се представи много добре през новото първенство. Най-големият ни проблем са далечните гостувания, но ако имаме повече късмет и няма сериозни съдийски намеси, можем да си тръгнем с високо вдигнати глави от тези мачове" - смята Илчев.

 

 


Сходни връзки

ФИЛИПОВ И АСПАРУХОВ ТРЕНИРАТ С ДОБРУДЖА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди