изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 13:58 EEST
ТАНЯ ЛАЛОВА ПРОДЪЛЖАВА ДА ОГЛАВЯВА РАНГЛИСТАТА    
Спорт

Снежана Александрова дублира успеха си от областното и при жените, Лалова - Недкова триумфираха в игрите по двойки



На кортовете на тенисклуб "Добрич" се проведе поредният турнир от тенисверига "Добрич 2005" за жени.

Организаторите решиха да приложат системата "всеки срещу всеки", която донесе много емоции и в един момент се оказа инфарктна за крайния изход на турнира. Водачката във временната ранглиста и шампионка от миналата година, Таня Лалова натрупа актив от 8 точки и 14 гейма разлика в плюс до последната среща между представителките на ТК "Изида" Снежана Александрова и Юлия Недялкова. При победа на Юлия тя ставаше втора, при загуба без спечелен гейм изпращаше Снежана на първото място. При всеки друг вариант Лалова се поздравяваше с крайната победа.

Двете момичета играха коректно, Александрова обаче беше решила твърдо да спечели този турнир и го постигна. Директната победа над Лалова се оказа решаваща. Втора остана Лалова, а с трето място се поздрави Валя Георгиева, която надделя над Александрова с тайбрек. два гейма не достигнаха на единадесетгодишната Юлия да стане трета.

Временната ранглиста продължава да се оглавява от Таня Лалова с 2200 точки, следвана от Елена Теодорова 1450 т., трета е победителката от турнира Снежана Александрова с 1080 т., Валя Георгиева с 1050 т., Анета Валентинова със 700 т., Яница Тишелова с 650 т и т.н.

Малък реванш взе ТК "Добрич" в игрите по двойки, като на финала тандемът Лалова/Недкова успя да се наложи над Александрова/Недялкова в един невероятен мач, измъкнат в последния момент с тайбрек 7:4.

Следващият турнир за жени, сингъл и по двойки организаторите са решили да проведат на 23 юли, събота, с начало 9.00 ч. на кортовете на СК "Простор".

 


Сходни връзки

ТАНЯ ЛАЛОВА ПРОДЪЛЖАВА ДА ОГЛАВЯВА РАНГЛИСТАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди