изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2020-05-31 @ 08:28 EEST
83 000 ЕВРО ЩЕ ПОЛУЧИ ОБЩИНА КАВАРНА ПО ПРОГРАМА "ЛЕОНАРДО ДО ВИНЧИ"    
НовиниПредставители на над десет държавни ще представят на международна конференция, която ще бъде организирана по проекта, успешни практики в областта на туризма


Проект на стойност 83 000 евро ще се реализира от община Каварна с финансовата помощ на Европейския съюз, съобщиха вчера от пресслужбата на общината. Вече е получено одобрение на проекта от Европейската комисия. С него община Каварна е кандидатствала за финансиране по една от съпътстващите мерки на програма "Леонардо да Винчи" - "Организиране на валоризационни конференции".
Проектът предвижда организиране и провеждане на международна валоризационна конференция в Каварна. На нея ще бъдат представени опит и успешни практики на проекти, реализирани по програма "Леонардо да Винчи" в областта на туризма. Очаква се в конференцията да вземат участие представители на организации от над десет държави.
Община Каварна е първата българска община с пилотен проект по програма "Леонардо да Винчи". Той приключи успешно на 31 март т.г. Проектът бе на тема "Обучение по маркетинг на туризма и приложение на Интернет за реклама на туристическите ресурси". Той бе с общ бюджет от 327 698 евро и се реализира по програма "Леонардо да Винчи", специализирана в областта на професионалното обучение и се осъществи с финансовата помощ на Европейския съюз. Община Каварна бе инициатор на проекта и работи с още четири партньори. Проектът бе насочен към пропагандиране на природните ресурси и разгръщане на туристическия потенциал на Община Каварна, която разполага с изключително културно и историческо наследство, екологично чиста околна среда и съхранена природа. Обучението целеше да повиши квалификацията на бизнес-структурите и гражданите в общината чрез прилагането на знанията и опита в областта на маркетинга, както и развитието на нови ефективни методи за обучение, изградени на базата на информационни технологии.
 


Сходни връзки

83 000 ЕВРО ЩЕ ПОЛУЧИ ОБЩИНА КАВАРНА ПО ПРОГРАМА "ЛЕОНАРДО ДО ВИНЧИ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2020 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди