изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:51 EEST
ПОЛОЖЕН Е НОВ АСФАЛТ ЗА 2,2 МЛН. ЛЕВА    
НовиниДо момента община Добрич е платила 2 206 000 лева за преасфалтиране на улиците в града. Предвидени за целта са общо 4 318 000 лева.

Изцяло разплатен е бул. "25 септември", по който работата е приключила. За него общината е превела 1 143 265 лева. За бул. "3 март" са платени 401 352 лева, за бул. "Добруджа" е извършено частично плащане на 609 460 лева, а за бул. "Русия" - аванс от 21 922 лева, съобщи вчера първият зам.-кмет Иван Колев. Средствата са от емитирания през 2004 г. облигационен заем.
През следващата седмица ще започне преасфалтирането на бул. "Русия" и ул. "Калиакра". Приключило е маркирането на бул. "25 септември", започва по бул. "3 март". Бул. "Добруджа" е завършен от разклона за Балчик до площад "Тракийски". Работи се по участъка оттам до ресторант "Пинета". Ремонтира се водопроводът там, при който за пръв път в Добрич се работи чрез припъхване на новия водопровод. Дадена е възможност и на газифициращата фирма да приключи работа в участъка, преди да започне преасфалтирането му. Успоредно с ремонта на улиците се извършва и кърпеж със средства от общинския бюджет. В списъка са участъци от бул. "25 септември" - от бул. "Русия" до ул. "Калиакра", по бул. "Добруджа" - от ул. "Калиакра" до кв."Рилци", пътя за "Феникс ресурс", вътрешните улици  на кварталите "Дружба" 1, 2, 3 и 4, ул. "Добричка епопея", "Дунав", "Вардар", "Никола Петков", "Орфей", "Димитър Ковачев", "Агликина поляна". Възстановяват се и тротоарните настилки по ул. "Отец Паисий", информира зам.-кметът Пламен Ганчев.
 


Сходни връзки

ПОЛОЖЕН Е НОВ АСФАЛТ ЗА 2,2 МЛН. ЛЕВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди