изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 09:51 EEST
НА ПЛАЗМЕН ЕКРАН ЩЕ ПОКАЗВАТ КАЧЕСТВАТА НА ADSL    
НовиниВ 11 часа днес на площада пред сградата на териториален район "Далекосъобщения" /до Универмага/  ще започне демонстрационното шоу за представяне качествата на високоскоростния Интернет достъп през ADSL технология.

Както НДТ вчера писа, от днес до 14 юли Добрич ще домакин на това шоу. На него  пътуващ демонстрационен център на БТК ще даде възможност на всички желаещи да се запознаят с възможностите на АDSL. За шоуто телекомуникационната компания е оборудвала специална каравана. В нея са обособени шест работни конзоли с преносими компютри. Всяка от тях ще работи с един от предлаганите в момента на пазара ADSL пакети. Тяхната скорост на "download" достига до 1 Мbps, информират от БТК. Паралелно с това качествата на връзката ще бъдат демонстрирани пред публиката на голям плазмен екран, на който ще се "въртят" мултимедийни клипове. Предвидени са, както вече съобщихме, DJ парти и скейтърско шоу.
 


Сходни връзки

НА ПЛАЗМЕН ЕКРАН ЩЕ ПОКАЗВАТ КАЧЕСТВАТА НА ADSL | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди