изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 14:21 EEST
ВСЕКИДНЕВНИ ГРИЖИ ЗА ЛИЦЕТО    
ЗдравеСутрин използвайте мек лосион с активни обогатяващи съставки. Изсушете лицето и нанесете специалния крем покрай очите. Освен специалните кремове против бръчки има и стягащи кремове, които прикриват сините сенки, смаляват торбичките под очите и изглаждат чертите на лицето.

Те обаче не могат да предпазят от атмосферната агресия кожата покрай очите, която е много мека и уязвима. Най-добре е да употребявате комбинирания продукт гел-крем, който позволява на активните съставки да проникнат дълбоко в кожата и поддържа мекотата на епидермиса.

Вечер почиствайте лицето с крем или тоалетно мляко за разгримиране. Изтрийте след това с лосион. После се намажете със специална пяна за дезинкрустация (махане на люспи и корички), за да предотвратите наслояването на мъртви клетки. Нанасяйте я с повърхностен масаж (фиг. 1). Понякога се изплаква лесно с вода.

След това изтрийте лицето отново с лосион и го изсушете. Нанесете специалния крем покрай очите (за предпочитане гел-крем, защото от някои кремове клепачите се подуват през нощта). След това с леки потупвания нанесете специален хидратантен серум против бръчки или подхранващ гел. Намажете се с нощния си крем, но първо изчакайте да попие гелът или серумът.

Макар и сложна, тази вечерна процедура е много ефикасна. Ако не можете да правите всичко всяка вечер, редувайте - например пяната за дезинкрустация в сряда и събота, а подхранващият гел или серум в четвъртък и неделя.

 


Сходни връзки

ВСЕКИДНЕВНИ ГРИЖИ ЗА ЛИЦЕТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди