изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:04 EEST
Българо-холандска красавица поема българския ELLE    
ЛюбопитноНеустоима чернокоса чаровница застава начело на българския ELLE. Марлене Смитс е името на главния редактор на модната библия, която започва да излиза на български през есента.



Освен че е красива, Марлене е и изключително амбициозна, а и на всичкото отгоре е от смесен българо-холандски произход.

Главният редактор на родното издание на списанието за мода №1 в света има 9 години професионален опит в медиите, работила е за холандските издания на ELLE и Cosmopolitan.

На въпроса защо е решила да живее в България, Марленe отговаря “Защото много ми допада и винаги съм искала да прекарвам повече време тук”.

Красивата Марлене, която повече прилича на модел от кориците на ЕLLE, отколкото на главен редактор на едно от най-елитните списание в света, говори 7 езика, занимава се с йога и медитация и много харесва начинa на живот и топлите взаимоотношения в България.

29-годишната Марлене е най-младият главен редактор на ELLE в света. За да получи мястото, тя минава през няколко теста и интервюта в София, Амстердам и Париж.

Заместник-главен редактор на списанието е известният журналист Мария Касимова.

“Българките безспорно са забележително красиви, те обичат по-екстравагантни и ярки тоалети и аксесоари, по вкус се доближават до южноевропейките”, споделя впечатленията си Марлене.

С българския ELLE водещото модно списание вече ще има 38 издания в целия свят. От 1984 г. списанието започва да развива международните си издания и в момента 23 милиона жени от Европа, Северна и Южна Америка, Азия и Африка държат в ръцете си ELLE всеки месец.

Тиражът на списанието в САЩ е над 1 милион, в Русия - 220 000, а в Китай -около 450 000. Във Франция ELLE е седмично издание, което се продава в тираж над 350 000 броя.

Представянето на първия български брой на ELLE през септември ще съвпадне с отбелязването на 60-годишнината от излизането на първия брой на списанието.

Снимка: АПРА
 


Сходни връзки

Българо-холандска красавица поема българския ELLE | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди