изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:24 EEST
3 ФИРМИ СА ИЗБРАНИ ЗА ДОСТАВКА И МОНТАЖ НА НОВИ ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА В ДОБРИЧ    
НовиниНяма подадени искови молби в Районния съд за резултатите от проведения търг за избор на фирми за доставка и монтаж на осветителни тела в града, съобщиха от пресслужбата на кметството. 3 фирми са избрани за доставка и монтаж на нови осветителни тела за реализацията на третия етап от проекта за реконструкция на уличното осветление в Добрич. Фирма "Елда-ГД-92" ООД от Ямбол

е класирана на първо място за доставка на осветителни тела - уличен тип. 800 броя осветителни тела парков тип ще бъдат доставени от фирма "Филка" АД от Пловдив. Софийската фирма "Денима 2001" ООД ще извърши демонтаж на съществуващите и монтаж на нови осветителни тела - уличен и парков тип.
По проекта тази година ще бъде реконструирана съществуващата мрежа за улично осветление в кварталите на Добрич. За целта в общинския бюджет са заделени 250 000 лева. След приключване на третия етап от общинския проект в Добрич ще се постигне 90% осветеност. До момента са монтирани над 3000 осветителни тела. Възстановено е изцяло уличното осветление по булевардите, входно-изходните артерии, терените около училищата, детските градини и Централната градска част.

 

 


Сходни връзки

3 ФИРМИ СА ИЗБРАНИ ЗА ДОСТАВКА И МОНТАЖ НА НОВИ ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА В ДОБРИЧ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
3 ФИРМИ СА ИЗБРАНИ ЗА ДОСТАВКА И МОНТАЖ НА НОВИ ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2005-07-14 @ 21:52 EEST
Що за наглост проявява кметската управа??? При толкова много Добрички фирми имащи прекрасни възможности да извършат демонтажа и монтажа на уличното осветление се класира по съмнителни критерии Ямболска фирма ??? Няма ли в нашия град ПРОКУРОРИ и кога съдът ще се изправи като независима отговорна институция пред корумпираните държавни и общински управи????!!!!!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди