изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:01 EEST
ДВЕ МИНУТИ МЪЛЧАНИЕ ЗА ЖЕРТВИТЕ В ЛОНДОН    
НовиниОбластната управа в Добрич също откликва на призива на австрийския канцлер Волфганг Шусел


 В 14 часа днес България ще се присъедини към всички европейски страни като почете паметта на жертвите от терористичните удари в Лондон. Екипът на областната управа в Добрич също ще откликне на призива на министър-председателя в оставка Симеон Сакскобургготски да отдаде почит към загиналите в Лондон, информираха от пресцентъра й. И добавиха, че канят добричлии да отидат пред сградата на областната администрация в 14 часа, за да изразят заедно своята солидарност. В същия час двуминутно мълчание ще има във всички столици на страните-членки на съюза.
Симеон Сакскобургготски е получил писмо от австрийския канцлер Волфганг Шусел, в което той кани България да се включи в европейската инициатива - да почетем с двуминутно мълчание паметта на жертвите от атентатите в Лондон. Като член на Тройката на ОССЕ Австрия смята, че с този акт Европа ще даде ясен сигнал за единство и солидарност пред заплахата от тероризма. Към инициативата са се присъединили и председателят на Народното събрание Георги Пирински и президентът Георги Първанов.
 


Сходни връзки

ДВЕ МИНУТИ МЪЛЧАНИЕ ЗА ЖЕРТВИТЕ В ЛОНДОН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди