изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 00:04 EEST
КАВАРНА ОЧАКВА 12-15 ХИЛЯДИ ДА ГЛЕДАТ ЛЕГЕНДИТЕ ОТ "ПЪРПЪЛ" НА ЖИВО    
КултураМежду 12 и 15 хиляди души се очаква да присъстват на мегаконцерта на роклегендите от "Дий Пърпъл", който ще се проведе на 21 юли на обновения стадион в крайморския град, заяви за НДТ кметът на Каварна Цонко Цонев.

До момента само в страната са продадени 5 хил. билета. "Естествено, тази цифра не е окончателна, още повече, че билети се продават и в Румъния. Една от големите рекламни агенции "Кардинал" от Букурещ, която продава билети в северната ни съседка, ще организира транспорт за закупилите билети, за да могат да присъстват на концерта. Очакваме също гости и от други съседни на нас държави, освен Румъния, които да дойдат и да гледат концерта на живо. Това е най-голямото мероприятия от такъв род, което се провежда на територията на областта и в тази връзка се вземат също и много крути  мерки за сигурност. Охраната на меконцерта ще бъде поета от служители на няколко РДВР-та" - добави още Ц. Цонев.
Изненадите, които непрекъснато поднася на каварненци и гостите на града Ц. Цонев, не свършват за това лято с гостуването на легендарната банда. От 20 до 27 август ще се проведе традиционната Седмица на морето в Каварна, като в рамките на мероприятията ще има и други бележити гости в Каварна, разкри още за НДТ Ц. Цонев.
 


Сходни връзки

КАВАРНА ОЧАКВА 12-15 ХИЛЯДИ ДА ГЛЕДАТ ЛЕГЕНДИТЕ ОТ "ПЪРПЪЛ" НА ЖИВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди