изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:46 EET
Документален филм разкрива трагични факти от личния живот на Уитни Хюстън    
ЛюбопитноУитни. Тя беше богиня: изглеждаше неописуемо красива, загадъчна, благословена с невероятен глас.

  Сега тя е на дъното. Ходи без грим, непрекъснато мърмори и недоволства, груба е с приятелите си, феновете си, дори със собственото си семейство. 41-годишната поп-дива Уитни Хюстън разрушава всички митове за себе си.

Звездата позволи миналата година на американска телевизия да бъде снимана и придружавана от снимачен екип навсякъде в рамките на половин година. Всичко това срещу солиден хонорар.

Но това, което се предоставя на зрителите, е ужасяващо.Документалният филм започва с освобождаването на Боби Браун от затвора, където бил задържан за 30 дни поради шофиране в нетрезво състояние. По време на разходка по магазините Браун намазва торбичките под очите си с крем против хемороиди – иска да изглежда добре за своята Уитни.

Двойката бърза към къщи и по-точно към спалнята. Певицата дори затръшва вратата пред носа на дъщеря си Боби Кристина (12 г.) с думите : “Татко сега се опитва да направи бебе”.

Смяна на сцените – на открит плувен басейн фенове обсъждат певицата. Уитни е намръщена и само мърмори: ”Сега всички вие ще седите тук и ще се взирате в мен,така ли?”. Тя въздъхва дълбоко с думите: ”По дяволите, искам да имам нормален живот!”.

Следва особено шокираща сцена, в която Боби Браун разказва в ресторант как бил “извадил” нещо от аналния “канал” на жена си. ”С това”, усмихва се съпругът и показва средния си пръст. Уитни Хюстън потвърждава с шокиращата реплика: “Това е любов, това е любов”.

Соул-дивата Уитни Хюстън пропада все по-надълбоко. Тя беше на върха на своята кариера през 1992 г., когато се омъжи за Боби Браун. Последва падението – алкохол, наркотици, хапчета. През 2003-та г. Хюстън вика полиция в дома си, защото мъжът й я нападнал. През 2004 г. за първи път се подлага на лечение заради завимост от наркотици.

Филмовата документална поредица има поне една хубава страна. Уитни трябва да е била толкова шокирана от кадрите по телевизията, че ще започва нова терапия.

Кариерата и личният живот на Уитни Хюстън се сринаха след брака й с Боби Браун. Снимка: Bild

http://tialoto.bg
 


Сходни връзки

Документален филм разкрива трагични факти от личния живот на Уитни Хюстън | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди