изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 16:44 EEST
ХОРОСКОП ЗА 15 ЮЛИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 15 ЮЛИ


ОВЕН - Днес имате шанса да демонстрирате най-добрите си качества. Внасянето на хармония ще трябва да е ваша приоритетна задача. Бъдете внимателни с възрастните хора.

ТЕЛЕЦ - Ден за най-вече за труд. Добър момент да се занимаете и със счетоводство. Ако ви се налага да коригирате или поправете каквото и да било, сега е моментът да го направите.

БЛИЗНАЦИ - Денят ви предлага добри шансове за изява във всички области. Ако се налага да се занимавате с деца, то днес това ще ви се отдава по-лесно от друг път.

РАК - Днес ще сте настроени доста романтично и дано не сте на работа, за да можете да се отдадете на поривите си. Дори вие трудно ще успявате да сдържате чувствата си.

ЛЪВ - Един чудесен ден. Помощници няма да ви липсват, но ще трябва да държите стриктно под око, за да не видоизменят съществено направлението, което сте има дали.

ДЕВА - Денят не лош за вас. Следвайки поривите си може да пръснете повече пари, отколкото можете да си позволите. Бъдете по-пестеливи, но пък и не се дръжте като скрънзи.

ВЕЗНИ - Успешен е този ден за вас, ако се държите естествено и не пришпорвате прекалено събитията. Може да ви споходят мисли за лятна отпуска, но не бързайте да ги реализирате.

СКОРПИОН - Малко тягостно може да се чувствате днес и е добре да избягвате контакти с прекалено много хора. Художественото творчество може да е твърде вдъхновено днес.

СТРЕЛЕЦ - Като цяло денят е удачен, стига да не възлагате прекалено много надежди на хората. Слушайте интуицията си. Не демонстрирайте политическите си пристрастия.

КОЗИРОГ - Днес ще имате много възможности за изява, естествено и отговорностите ви ще са доста повече. За щастие ще получите признание. Помислете за промяна в службата.

ВОДОЛЕЙ - Един доста добър ден за вас, в който лесно ще приключите с недовършените неща от предишните дни. Денят е подходящ за планиране на пътувания и дори за тръгване на път.

РИБИ - През този ден ще реагирате доста емоционално на всичко. Ще сте лесно избухливи. Внимавайте в приказките, защото лесно могат д аги използват срещу вас.


ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2013 Г. - ГОДИНАТА НА ЧЕРНАТА ВОДНА ЗМИЯ

СТАНЕТЕ ПРИЯТЕЛ В "ДОБРУДЖАНЦИ"

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 15 ЮЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди