изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:50 EET
БАНКА "БИОХИМ" И ВЕРИГАТА "МЕТРО" СТАРТИРАХА КАМПАНИЯ С БОНУСИ    
ИкономикаЛице на кампанията е Мистър България - Сава Цеков

През месец октомври петима търговци, посетили специализираните информационни бюра в магазините на "МЕТРО Кеш енд Кери" и подали искане за издаване на METROPlus (съвместната карта на HVB Bank Biochim и МЕТРО Кеш енд Кери), ще спечелят по 200 лв. бонус по своята карта, съобщиха от пресцентъра на банката. Това предложение важи при подаване на формуляр за карта METROPlus от 15 юли до 15 октомври 2005 г. Лице на кампанията е Мистър България - Сава Цеков, който лично ще посреща, информира и напътства клиенти в софийските Метро магазини. Той ще връчи и наградите през октомври тази година.
Карта METROPlus е предназначена за покупки на стоки от целия асортимент на магазини МЕТРО. Тя дава възможност за  зареждане със стоки в МЕТРО без пари в брой и без да се плащат лихви 10 дни след всяка покупка. Чрез METROPlus бизнесклиентите в МЕТРО могат да планират и следят точно разходите си. Освен това при необходимост търговците имат удобен достъп до резервни средства.
От банката добавят още, че картата дава възможност за овърдрафт от 1000 лева до 15 000 лева, като след всяка покупка се ползва 10-дневен гратисен период. Лихвата по овръдрафта от 1.5% месечно се начислява само върху използваната сума от единадесетия ден. Картата сe издава безплатно и плащанията с нея са без такси и комисиони. Начислява се само месечна такса от 4 лева. Чрез бизнескредитна карта METROPlus малките и средни предприятия ползват целеви оборотни средства. Картата е разработена да отговаря на нуждите на редовни клиенти на МЕТРО - търговци с малки и средни предприятия, собственици на хотели, ресторанти, кетъринг фирми и др. Срокът на овърдрафта по нея е шест месеца, като той може да бъде ползван на части или накуп.
 


Сходни връзки

БАНКА "БИОХИМ" И ВЕРИГАТА "МЕТРО" СТАРТИРАХА КАМПАНИЯ С БОНУСИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди