изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 16:14 EEST
Австралиец спечели световна покер награда от 7,5 млн. долара    
Любопитно

Джоузеф Хашем спечели 36 – то издание на Световните серии по покер, които се проведоха в столицата на хазарта – Лас Вегас. По този начин Хашем се превърна в първия австралиец печелил състезанието, за което се записаха 5 619 участници. Всеки от тях трябваше да влезе в играта с 10 хил. долара.



За първото си място Хашем ще получи чек за 7,5 млн. долара, докато останалия на второ място Стивън Даненмън, ще се задоволи с 4,5 млн.

Двамата играха в продължение на осем часа преди да отстранят останалите трима покерджии на масата и нови шест часа, преди Хашем да спечели на 232 – то раздаване от дуела им всичките 56 млн. долара. Класиралият се на трето място Текс Барш спечели 2,5 млн. долара, докато останалите играчи на финалната маса ще вземат минимум по един милион.

„Благодаря ти Америка. Милион долара могат да променят живота на човек, да не говорим за 7,5 млн. Това променя всичко. Дори и за миг не спирах да мисля, че ще спечеля,” каза щастливия победител. http://www.dnes.bg/

 


Сходни връзки

Австралиец спечели световна покер награда от 7,5 млн. долара | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди