изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:51 EEST
ДАВАТ ОТ 8 ДО 20 ХИЛЯДИ ЕВРО ЗА КВАЛИФИКАЦИОННИ УСЛУГИ    
НовиниОферти за предоставяне на квалификационни услуги, предназначени за регистрирани в бюрата по труда безработни, се приемат от Агенцията по заетостта по програмата "Активни услуги на пазара на труда".

Тя е по заемното споразумение със Световната банка и проект "Социални инвестиции и насърчаване на заетостта". Предвижда се да бъдат финансирани услуги като обучение за придобиване на професионална квалификация, мотивационно обучение на безработните за активно търсене на работа, обучение за ограмотяване, обучение на работното място при бъдещ работодател. Услугите могат да бъдат предоставяни от неправителствени организации, физически и юридически лица, обучаващи институции. Те трябва да имат квалифициран персонал, оборудване, финансова стабилност и т.н.
Финансирането за квалификационни услуги е от 8 000 до 20 000 евро. Изрично е указано, че в договора се включва клауза за процент назначения. Един кандидат може да подаде неограничен брой предложения и да изпълнява повече от един договор по програмата.
 


Сходни връзки

ДАВАТ ОТ 8 ДО 20 ХИЛЯДИ ЕВРО ЗА КВАЛИФИКАЦИОННИ УСЛУГИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди