изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 06:35 EEST
НАД 200 ФИРМИ ЩЕ УЧАСТВАТ В "СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО И ВСИЧКО ЗА НЕГО"    
НовиниТринадесетото издание на международното специализирано изложение ще се открие на 30 август

Над 200 фирми от цял свят са потвърдили участието си в тринадесетото международно специализирано изложение "Селското стопанство и всичко за него". На него агробизнесмени от цяла България ще си дадат среща в Добрич. Лентата на изложението, организирано от "Добрички панаир" АД, ще бъде прерязана на 30 август. 
Фирмите, заявили участие във форума, предлагат едро- и малогабаритна селскостопанска техника, селскостопански инвентар, машини и съоръжения за животновъдството и преработвателната промишленост, мелиоративни съоръжения, парници и оранжерии, техника за почистване, сортиране, обеззаразяване на семена, сушилни инсталации, семена, препарати за растителна защита и торове,  ветеринарно-медицински препарати, животновъдство, хладилна, вентилационна, климатична и отоплителна техника и други. Те са от България, Австрия, Беларус, Великобритания, Германия, Дания, Израел, Испания, Италия, Канада, Китай, Корея, Молдова, Полша, Португалия, Чехия, САЩ, Словакия, Словения, Турция, Финландия, Холандия, Швеция и Япония.
Тазгодишното издание на международното специализирано изложение ще е разположено на 12 000 квадратни метра в спортен комплекс "Простор". Заетите изложбени площи са 7 300 квадратни метра.  Посетителите на "Селското стопанство и всичко за него" ще могат да разгледат и изложбата на елитни животни - кокошки, зайци, овце, прасета и коне, организирана със съдействието на Министерството на земеделието и горите и животновъдни асоциации, съобщиха организаторите от "Добрички панаир" АД.
 


Сходни връзки

НАД 200 ФИРМИ ЩЕ УЧАСТВАТ В "СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО И ВСИЧКО ЗА НЕГО" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди