изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 19:30 EEST
РУМЪНСКИЯТ "АНТЕНА 1" ИЗЛЪЧИ РЕПОРТАЖ, ПОКАЗВАЩ ПРЕДИМСТВАТА НА АЛБЕНА ПРЕД МАМАЯ    
ТуризъмВторият национален частен телевизионен канал в Румъния "Антена 1" е излъчил репортаж, в който колегите от румънската електронна медия са направили съпоставка между условията, които предлагат на своите гости курортите Мамая и Албена, съобщи за НДТ Ивелина Стефанова - ръководител на сектор "Реклама" в българския курорт.

В репортажа са били показвани освен инфраструктурата на двата курорта паралелно, също така и стаи в хотели, където е станало видно какво е качеството на туристическата услуга, предлагана от Албена. Цените, на които се предлагат услугите в Мамая, били много по-високи. "За тези цени туристите получават в Албена настаняване в хотел на първа линия по формулата "Всичко в цената" - добави още И. Стефанова. Калкулацията на колегите от "Антена 1" показала още, че много по-евтино и изгодно би било румънците да почиват на нашето Черноморие и то в Албена, където условията и качеството са на европейско ниво. "Това е и причината тази година да има много голям ръст на туристите от северната ни съседка" - добави още ръководителят на сектор "Реклама".
От тази седмица по "Антена 1" тръгна 20-секунден рекламен клип на Албена, както и друг рекламен видеоклип с продължителност 30 секунди, който пък ще върви от 31 август по друг частен национален тв канал "Прима тв", добавиха още от "Реклама".
 


Сходни връзки

РУМЪНСКИЯТ "АНТЕНА 1" ИЗЛЪЧИ РЕПОРТАЖ, ПОКАЗВАЩ ПРЕДИМСТВАТА НА АЛБЕНА ПРЕД МАМАЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди