изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:32 EEST
АМЕРИКАНКА РОДИ ДВОЙКА ЕДНОЯЙЧНИ БЛИЗНАЦИ    
ЛюбопитноЛиАн и Стефен Белоян опитвали да създадат поколение повече от 10 години. Няколко седмици след като 37-годишната американка най-сетне забременяла, семейството разбрало, че ще има близнаци и то „два чифта".

"Бяхме едновременно полудели от радост и притеснени как ще се справим с всичко", коментира щастливият 39-годишен татко на Лорън, Сара, Бенджамин и Самюел, всички родени в интервал от една минута на 7 юни в болница в Ню Джърси.
Осем седмици по-късно Лорън и Бенджамин ще се приберат вкъщи (въпреки че тежат съответно 900 грама и 1,2 кг.). Сара и Самюел ще останат още малко под лекарско наблюдение заради леки усложнения свързани с преждевременното им раждане.
Семейство Белоян се опитвало да има деца от 12 години. Накрая те се обърнали към изкуственото оплождане, чрез имплантиране на повече от една яйцеклетка в тялото на бъдещата майка. Според специалисти вероятността да се родят двойка еднояйчни близнаци варира между 1 на 8 млн. и 1 на 25 млн. dnes.bg/НДТ
 


Сходни връзки

АМЕРИКАНКА РОДИ ДВОЙКА ЕДНОЯЙЧНИ БЛИЗНАЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди