изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:23 EEST
При инцидента с гумената лодка във Варна е пострадала и дъщерята на загиналия Росен Киров    
Ред и сигурностВ гумената лодка, блъснала се в талян в близост до Първа буна на варненския плаж е била и дъщерята на загиналия Росен Киров – шеф на варненска агенция за недвижими имоти, потвърдиха от пресцентъра на РДВР-Варна.

Момичето, както и другият пострадал при инцидента са настанени в болница.

Четиричленната компания е била на парти в крайбрежната дискотека “Екстраваганца”, научи “ДНЕС+”. Около полунощ са напуснали заведението и са решили да се качат в лодката. По непотвърдена информация, четиримата са били в нетрезво състояние.

Проверява се правоспособността на мъжа, управлявал лодката, която се блъсна в талян в близост до Първа буна на варненския плаж, съобщиха за “ДНЕС+” от Морския спасителен център във Варна. Припомняме, че при инцидента загинаха на място двама души от четиричленния екипаж на лодката.

В 0:30 часа е постъпил сигнал от “Гранична полиция” в Морския спасителен център. В 0:35 часа на мястото е пристигнал спасителен катер “Тангра”. Установено е, че двама души са загинали на място при инцидента. Другите двама са сериозно пострадали. Те са извозени с линейка до болница, където са настанени за лечение.

По информация на достоверен източник, единият от двамата загинали е шефът на варненска агенция за недвижими имоти Росен Киров. Другият загинал е негов приятел, бивш водолаз.

Случаят се разследва от следствените служби.


 


Сходни връзки

При инцидента с гумената лодка във Варна е пострадала и дъщерята на загиналия Росен Киров | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди