изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:17 EEST
ДСБ призова НДСВ и БНС да напуснат преговорите    
ПолитикаДемократи за силна България призовават НДСВ и БНС да напуснат преговорите и консултациите за съставяне на правителство с премиер председателят на БСП Сергей Станишев, обяви на пресконференция днес лидерът на ДСБ Иван Костов. По думите му напускането на преговорите от НДСВ и БНС ще бъде в съответствие със заявените от тях позиции преди изборите, с вота и очакванията на техните избиратели.

Заместник-председателят на ДСБ Веселин Методиев заяви, че партията е готова да участва в експертно правителство, чиято основна задача е да гарантира приемането на България в Европейския съюз на 1 януари 2007 година. Помолен да уточни какво ще бъде това експертно правителство, Методиев отговори - "без политическо представителство".

Заместник-председателят на ДСБ Екатерина Михайлова декларира, че всички депутати от ДСБ ще бъдат в пленарна зала по време на гласуването на бъдещия кабинет. Ние винаги сме били за явно гласуване, допълни тя.

Помолен да коментира позицията на ОДС, че експертно правителство не е най доброто в момента, Веселин Методиев каза, че тази позиция му се струва политически неуместна.

Той добави, че след изборите от ОДС са призовали да се направи максимално усилие за съставяне на дясноцентристко правителство и подчерта, че призивът на ДСБ за оттегляне на НДСВ и БНС от преговорите е израз на това усилие. http://www.dnes.bg/

 


Сходни връзки

ДСБ призова НДСВ и БНС да напуснат преговорите | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди