изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:30 EEST
БЮЛЕТИН НА МВР - 19 ЮЛИ    
Ред и сигурностРусе. 21-годишен мъж почина и трима са настанени в болница с опасност за живота, след пътно-транспортно произшествие, станало днес около 1.10 след полунощ на улица „Стефан Стамболов”.

Лек автомобил „Форд Ескорт” с русенска регистрация, управляван от 21-годишния П.Н., напуснал пътното платно и последователно се блъснал в крайпътно дърво и стълб. В резултат на удара шофьорът и още трима човека, които са се возили в колата са пострадали сериозно и са откарани в МБАЛ - Русе. П.Н. по-късно е починал в болницата. Останалите пострадали са с опасност за живота им. 21-годишният Д.С., който е пътувал отзад в колата е с множество разкъсвания на вътрешни органи, 16-годишната Д.Д., която също се е возила на задната седалка е с мозъчна травма, а 19-годишната З.Г., която е пътувала отпред в автомобила, въпреки че е използвала обезопасителен колан, също е сериозно пострадала. На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна група на РДВР и следовател. Причините за произшествието се изясняват. Образувано е следствено дело.

Бургас. При полицейска проверка в дискотека “Лазур”, намираща се в курортен комплекс “Слънчев бряг”, служители на РПУ Несебър са открили и иззели от И.М. /24 г./ от Смолян  7 таблетки “екстази”. По случая е образувано дознание в РПУ Несебър. Дрога е била открита и при проверка на апартамент в хотел в комплекса. Иззети 16  таблетки, плик със 100 гр. суха тревна маса и 6 пакетчета с бяло и светлокафяво прахообразно вещество. Полевият тест показал, че въпросните вещества са амфетамин, канабис и хероин. Задържана е 21-годишната Н.Г. от гр. Ямбол. Образувано е дознание в РПУ Несебър.
София. Регистрираният за различни престъпления М.С./21 г./ през нощта счупил прозорец на къща в кв.”Суходол” и насила отнел от 79-годишната собственичка дребна сума пари и часовник.Същият е заловен от служители на Шесто РПУ, разпитан и му е взета  мярка за неотклонение “парична гаранция”.
Автопатрул на Седмо РПУ залови на местопрестъплението в ж.к.”Студентски град” известния на полицията Г.Х./25г./ и съучастника му Г.А./21г./, които нападнали столичанин и след побой се опитали да му отнемат пари и мобилен телефон.Грабителите са задържани за 24 часа в ареста на РПУ, материалите по случая са докладвани в прокуратурата и ареста им е удължен с нови 72 часа.По предотвратения от автопатрула грабеж е образувано бързо полицейско производство.
Полицейски патрул на Второ РПУ залови В.М./47г./, криминално проявен, от Радомир, който нахлул в жилище на бул.”Мария Луиза” по вечерните часове. Той нанесъл удар с нож в крака на собственичката, понечил да избяга, но бил заловен от полицаите. Задържан е за 24 часа в ареста на РПУ, изясняват се причините за случилото се.
След сигнал в “Икономическа полиция” - Четвърто РПУ е задържан измамник, който се представял за вносител на леки автомобили от чужбина. Той отмъкнал от столичанин 11 760 лв. с обещание за “изгодна” покупка. Полицейските служители разкриха, че извършител на престъплението е 60-годишният М.И. По случая е образувана преписка, а материалите са изпратени в прокуратурата за образуване на полицейско производство.
При провеждане на специализирана полицейска операция в ж.к.”Люлин”служители на Девето РПУ заловиха криминално проявените А.Н./17г./, Д.С./16г./ и Т.Н./16г./, които за един месец извършили две кражби на спиртни напитки и цигари от заведение в кв.”Обеля” и от снекбар “Кубано”. Тяхно дело е и взломна кражба от къща на ул.”Обелско шосе”, откъдето отмъкнали цветен телевизор. В хода на операцията е заловен и известният на полицията И.Р./17г./, който с още двама негови съучастници откраднал метални тръби и винкел от дворно място в с.Волуяк. Четиримата непълнолетни крадци са задържани за 24 часа в полицейския арест, след което са предадени на родителите им. Издирването на съучастниците им продължава.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА МВР - 19 ЮЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди