изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:02 EEST
Антония Първанова: Не може да се поставя ултиматум от една сериозна политическа сила на друга сериозна политическа сила    
ПолитикаСофия. Никой не спечели парламентарните избори и е ясно, че коалиционната формула е работеща за България. Коалицията винаги се е свързвала с отстъпки, заяви в предаването на БНТ “Денят започва” Антония Първанова, депутат от НДСВ в 40-то НС.

По повод преговорите между НДСВ и Коалиция “За България” тя коментира, че в момента “или БСП е много натясно, или НДСВ е много важен партньор, а може би и двете”. Във връзка с въпроса кой ще е премиер Антония Първанова каза, че има само една официална позиция на НДСВ и това е позицията, която е била заявена след Политическия съвет на партията.
По никакъв начин не мога да се съглася, че може да се поставя ултиматум от една сериозна политическа сила на друга сериозна политическа сила, каза още Антония Първанова.
“Не е важен само броят министри и областни управители. Това са технически неща. По-важна е формулата, върху която ще се стъпи и формулата, която е важна за България”, каза още Първанова. Тя заяви, че подходящият премиер за България е Симеон Сакскобургготски.
Трябва да има принципи във всяка една политика и позицията на НДСВ не е на всяка цена да участваме в правителство. Позицията на БСП е на всяка цена, защото “часовникът цъка за тях”, каза още Първанова.
http://www.focus-news.net/
 


Сходни връзки

Антония Първанова: Не може да се поставя ултиматум от една сериозна политическа сила на друга сериозна политическа сила | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.63 секунди