изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 07:22 EEST
Преговорите за съставяне на кабинет продължават, каза лидерът на НДСВ Симеон Сакскобургготски    
ПолитикаСофия. Преговорите за съставяне на кабинет продължават. Това каза лидерът на НДСВ Симеон Сакскобургготски на влизане на днешното заседание на политическия съвет на НДСВ. Той не пожела да коментира срока, който е поставила левицата към НДСВ, за отговор дали ще има коалиционен кабинет, съобщи репортер на Агенция "Фокус".


В отговор на въпроса кога и той ще се включи в преговорите Симеон Сакскобургготски каза: “Аз се включвам в преговорите, но не ни трябва публика”. Той подчерта, че според него нещата са в график, тъй като консултациите продължават три седмици, а в някои държави те продължават два, дори три месеца.
Зависи от трите политически сили дали ще има коалиция до петък, каза още Сакскобургготски.
В отговор на въпроса компромат срещу неговите министри ли е информацията, че ще бъдат разпитвани за престъпления по служба, Симеон попита защо сега се случва това, след като сделката е сключена преди година. На журналистическия въпрос от левицата ли тръгва скандалът, той отговори: “Аз не се ориентирам в това отношение”. Според него да се спираме на подобни теми не е от най-градивните неща. Запитан защо се толкова трудни преговорите между НДСВ и ДПС, той отговори с народната мъдрост “По-добре е три пъти да се премери и тогава да се реже”.
В отговор на въпроса дали ДПС са все още е желан коалиционен партньор от страна на НДСВ Сакскобургготски отговори, че те са били коалиционни партньори.
Той допълни, че има нужда от една по-солидна коалиционна култура.

http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

Преговорите за съставяне на кабинет продължават, каза лидерът на НДСВ Симеон Сакскобургготски | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Преговорите за съставяне на кабинет продължават, каза лидерът на НДСВ Симеон Сакскобургготски
Автор: Anonymous да 2005-07-20 @ 14:42 EEST
Само Симеон може да изведе България от тази дълбока политическа и парламентарна криза(дай боже да ни е Премиер още 8000 дни),че да се оправи тази наша България!!!
Преговорите за съставяне на кабинет продължават, каза лидерът на НДСВ Симеон Сакскобургготски
Автор: Anonymous да 2005-07-20 @ 14:45 EEST
А по късно дано да направим България монарxия и да заживеем като xора!!!
Преговорите за съставяне на кабинет продължават, каза лидерът на НДСВ Симеон Сакскобургготски
Автор: Anonymous да 2005-07-20 @ 18:26 EEST
Човека,който пише тези простотии,едва ли е превърженик на НДСВ,а просто се прави на интересен.Не е възможно да има толкова болен мозък.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди