изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:55 EEST
ШОУТО КРИСТИНА АГИЛЕРА    
Любопитно

Според Мадона тя е провокативна. За Рики Мартин е най-добрата. А според Бритни Спиърс е животно (на сцената, разбира се). За себе си Кристина скромно казва, че е “океан, много дълбока личност”. Списание MAX ви разказва за звездата от A (Джули Андрюс) до Z (за смях) и ви я показва така, както никога не сте я виждали. Благодарение на невероятната фотосесия на Елен фон Унверт.



А като Андрюс, ДжулиКристина намира пътя си благодарение на нея: “Песента от “Звукът на музиката” проговори направо в сърцето ми. Начинът, по който Джули я пее, промени нещо в мен и ме накара да разбера, че гласът ми е единственото средство, с което разполагам, за да се спася от изпълненото си с насилие детство!”

B като Бритни Бивша приятелка и вечна съперница. Кристина е една година по-голяма, но Бритни излиза първа на сергията за нимфетки попзвезди. И двете използват интервютата, за да изливат отрова една срещу друга, а после излизат с декларации, че журналистите са виновни и не са ги разбрали правилно. “Навремето бяхме приятелки: написах є писмо, за да я уверя, че я ценя много”, казва Агилера. После размисля: “Аз на моята сватба обаче няма да я поканя. Защото на своята тя се държа отвратително с мен.”

С като Чюи (от chew, дъвча)Кученцето на Кристина, което обожава да дъвче обувките є. Другото є пале – Стинки (Смръдльо) – е почти като близнак на първото. Двете живеят с господарката си в Холивуд и заемат видно място в Stripped World Tour Book – книгата с фотоси на звездата от световното є турне.

D като Dirty Първият сингъл от албума Stripped (2002). Тогава 22-годишната Кристина няма нищо против да се разсъблече и да разкърши таз във видеото на Дейвид Лашапел. “Ако хвърлите едно око на колежките ми и шортите и миниполичките, които носят, ще се уверите, че моите каубойски панталони скриват доста повече.”

Е като Еминем Който в The Real Slim Shady посвети една строфа на предполагаемите є сексакробатики с Фред Дърст от Limp Bizkit. Кристина отговори в Can’t Hold Us Down: “Ти си само момченце, което знае единствено да дразни.” Защо е тази язвителност? Рапърът я поканил на среща, а тя отказала. А що се отнася до Дърст, Кристина го ликвидира така: “Единственият начин, който намери да си спечели малко уважение, бе да каже, че е спал с мен.”

F като Фаусто Агилера Бащата побойник, бивш еквадорски сержант, който постъпва в американската армия. Когато Кристина се ражда на 18 декември 1980, той и съпругата му живеят на Стейтън Айлънд, Ню Йорк, но работата го отвежда първо в Тексас, а после в Япония. Бил жесток човек и биел и жена си, и дъщеря си. Песента є I’m OK разказва точно за това: “Не е лесно, татко, да се забравят всички белези, които ни остави.”

G като Genie in a Bottle Песента от албума, носещ нейното име, която през 1999 я изстреля на върха. Тогава е на 18 и чурулика: “Ако искаш да останеш с мен, бейби, това си има цена: аз съм духът в бутилката и трябва да ме потъркаш от правилната страна.” Пресата я нарича “новата Марая Кери”, а тя продава 12 милиона копия и същата година изстрелва още 2 албума: испаноезичния Mi reflejo и коледния My Kind of Christmas.

H като Холивуд Изкушение, на което е трудно да се устои. Но тя го прави: “Отказах сценариите, които ми предлагаха, защото героинята във всичките беше изгряваща певица, а аз не исках да играя себе си. Не ме интересуват романтичните комедии. По-скоро ми харесват ролите, които поверяват на Анджелина Джоли, тя е доста яка.”

I като Infatuation Парчето, за което я вдъхновява Джордж Сантос – танцьорът, за когото е сгодена в продължение на 3 години. По същото време є приписват връзки с Леонардо ди Каприо и Робърт Дауни Джуниър. За богатите и известните Кристина казва: “Прекалено незрели и съсредоточени върху себе си са. Естествено, не всички хубавци са без мозък. Проблемът е, че трябва най-малкото да могат да водят интелигентен разговор. Трябва да ме стимулират мисловно, а тези, с които съм се срещала, не успяха.”

J като Джордан Братман 26-годишният є бъдещ съпруг. “Той е единственият мъж, който ме накара да погледна на брака по различен начин. Другите ме лъгаха или предадоха, търсейки финансова изгода.” Джордан иска ръката є в Деня на св. Валентин, след като е спретнал издирване на съкровище, като всяка насочваща следа е стихотворение, а наградата – диамантен пръстен за $54 000.

K като Киърнс, Шели Майка на Кристина, която замени мениджъра є, опитал да свие цяло състояние от звездата. Бившата цигуларка и преводачка от ирландски произход е също президент на фенклуба на Агилера и управлява кариерата на дъщеря си като предприятие, листвано на борсата.

L като Like a Virgin Изпълнението по време на наградите на MTV през 2003, когато Мадона пусна език на нея и Бритни. “Целувката не беше предвидена, но Бритни имаше нужда от реклама. Така вместо да се концентрират върху нашето пеене, камерите уловиха смаяното изражение на бившия є, Джъстин.”

М като Mickey Mouse Club Легендарното предаване на Disney Channel, излъчвано от 1955 до 1994 – “златната година”, когато за първи път клубът показва на света малките Агилера, Бритни и Джъстин Тимбърлейк. Кристина е на 12 и участва благодарение на анимационния “Мулан”, за който е записала първата си песен – Reflection, - водещото парче в продукцията на “Дисни”.

N като нудистка Откакто се снима за Rolling Stone, прикрита само от една китара, Кристина показа всичко, което имаше за показване. До степен, че американската комисия, наблюдаваща телевизиите, й забрани да се появява в прекалено секси облекло. Всичко започва с Lady Marmalade (2001) – кавър на парчето на Пати Лабел за филма “Мулен Руж”, който донесе “Грами” на нея, Лил Ким, Мия и Пинк. “Като ме видяла по бюстие и жартиери, шашнатата ми баба се обади и каза: “Приличаш на ***!” Което значи, че бях постигнала целта си.”

О като Озбърн, Кели Щерката на Ози е известна с подмятанията си за Кристина. “Прилича на пубер, който се е подложил на операция за смяна на пола. Отвратително е”, треснала на едно парти. “Явно е обсебена от мен, след като на всеки пет минути ме обижда публично. Когато я срещнах, я попитах: “Какъв ти е проблемът?” Не посмя да ми отговори”, не се дава звездата.

P като пиърсинг Твърди, че имала 11. “Беше единствената възможна форма на бунт. Сякаш добивах пълен контрол, защото никой не можеше да ми наложи какво да правя с тялото си. Но – достатъчно. Вече нямам нужда от това.” Сега всички са премахнати – тези на ушите, носа, пъпа, устните, езика (включително и диамантената върху пубиса) – с изключение на една, тази върху зърното на дясната є гърда, защото е “личен спомен, изцяло мой”.

Q като картини Преди всичко на голи жени. “Къщата ми направо е покрита с тях: женското тяло е толкова красиво!” Кристина мрази шопинга, но обикаля художествените галерии. “Обожавам Жан-Мишел Баския, бил е гениален художник. Ако не беше умрял, сигурно щеше да бъде идеалният мъж на моя живот.”

R като ретро Звукът, който ще пронизва целия й нов албум. “Концентрирала съм се върху гласа си и искам тавата да бъде блус, джаз и соул. Прослушах отново Ета Джеймс и “Колтрейн”, а също Били Холидей и Лена Хорн. Скоро ще бъда омъжена жена и имам нужда от по-зряла музика, която да се връзва с новия ми начин на живот.”

S като Shark Tale (“История с акули”) В “подводната” анимация звезди дават гласове и фейсове на акули, сардини и полипи. Там са и “орибените” Миси Елиът и Кристина Агилера, които пеят Car Wash – кавър на големия диско хит на Роуз Ройс от 1977.

Т като Тимбърлейк, Джъстин Приятел от детинство и бивше гадже на Бритни Спиърс. Двамата с Кристина събират куцо и сакато през лятото на 2003 в Щатите по време на Justified and Stripped Tour, като на 45-те концерта двете бивши изтърсачета на музикалната сцена скъсват от песни и танци разните американци.

U като уникална, в смисъл – единствена, приятелкаСлед като е разкарала всичките си случайни дружки, които се опитват да продадат спомените си на таблоидите, Кристина се връща у дома и се вижда с Марси – приятелката є от детските години. Една от малкото, които не фигурират в счетоводната є книга.

V като Versace Откъдето я избират за лице на сезона есен–зима 2004. Една естествена Кристина, руса и луничава, се появява в тежките списания, фотографирана от знаменития Стивън Мейзъл. Показва триумфиращи гърди, опасани от никелови панделки и кукички, като стилистиката се пренася и в турнето є.

W като Уексфорд Предградието на Питсбърг, Пенсилвания, където се местят с майка є и сестра є Рейчъл, когато Кристина е само на 5. Там израстват и Стефани, Майкъл и Кейси – децата на Шели от втория брак. “В Питсбърг, ако не си звезда от спорта, оставаш невидим.” Ето защо Агилера решава да отвори именно там първото убежище за жени, жертви на домашно насилие.

X като X-Тина Или само X – прякора, който є измислят приятелите. “Даже си го бях татуирала на врата. После в пресата писаха, че имам раздвоение на личността, че съм ангел с мръсно лице и че хиксът е прозвището, с което съм се опитала да възвърна доверието в хип-хопа. Ама, моля ви...!”

Y като йога “Спорта”, който практикува с Джордан в една зала в Лос Анджелис. Там отива по джапанки и с лимузина. И по възможност – без сутиен. Обича да се фотографира с металната халкичка на дясното є зърно, която блести под прозрачната фланелка...

Z като “за смях” На модните журналисти, които я определят като “най-лошо облечената жена в света”. Защото непрекъснато променя външния си вид и дава мило и драго да се докара като Мерилин Монро или Джийн Харлоу. Но на нея не є пука: “В деня, когато ме включат в списъка на най-добре облечените жени, ще започна да се притеснявам, защото това ще означава, че съм станала обикновена.”

http://bta.bg/site/parallels/new/

 


Сходни връзки

ШОУТО КРИСТИНА АГИЛЕРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди