изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 04:42 EEST
Волен Сидеров: На етническата турска партия й се дава по-голяма власт, отколкото в предишния кабинет    
ПолитикаСофия. Няма някакви новости и изненади в състава на кабинета на БСП и ДПС. Виждам, че са дали вицепремиерско място на ДПС и три министерства. Това за Коалиция “Атака” е неприемливо. На етническата турска партия й се дава по-голяма власт и територия, отколкото беше и в предишния кабинет.

Така че този кабинет за нас е абсолютно неприемлив. Това каза пред Агенция “Фокус” Волен Сидеров, лидер на Коалиция “Атака” в коментар на състава на правителството с мандат на левицата.
Ако се следват изявленията и се спазят обещанията на всички лидери на политически формации, този кабинет не би трябвало да мине във вторник, прогнозира Сидеров. “Имам данни, че много усилено се купуват хора в момента – по един най-просташки, долнопробен начин, включително - и с куфарчета с пари. Купуват се, за да не присъстват, да се разболеят, да си забравят картата, да намалят кворума или да не участват в гласуването. Това са опити от страна на БСП и ДПС, но се надявам те да не успеят”, каза още Волен Сидеров. Той уточни, че има информация, че подобни опити са правени и към депутати от парламентарната група на “Атака”.
“Смятам, че каквото успяха да купят до тук, го купиха, и смятам, че няма да има повече такива отклонения”, каза в заключение Волен Сидеров.
Агенция "Фокус"
 


Сходни връзки

Волен Сидеров: На етническата турска партия й се дава по-голяма власт, отколкото в предишния кабинет | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди