изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:36 EET
ДВАМА ЗАГИНАХА ПРИ КАТАСТРОФИ    
Ред и сигурност"Шкода Фабиа" се качи върху дърво. Не е изключено смъртта на шофьора да не е причинена от катастрофата

Мъж и жена загинаха при тежки катастрофи в петък. Рано сутринта - около 6.30 ч. по главен път Е-87, преди село Езерец, се удрят "Фолксваген" и "Пежо". При удара е загинала 49-годишна добричлийка, а са ранени трима души, пътуващи в двата автомобила. Продължава изясняването на причините за катастрофата, съобщиха още от полицията.
НДТ научи, че загиналата жена се казва Милка. Съпругът й - Ради, бил от село Крапец, което също се намира в района, но отдавна живеели в Добрич. "Много добра жена е. Жалко" - коментираха хора от село Крапец. Според запознати, Милка е пътувала на мястото до шофьора, което се смята за едно от най-опасните в колата. Според запознати, катастрофата е станала при внезапното излизане на единия автомобил на главния път.
По-късно същия ден тежка катастрофа отне живота на 55-годишен мъж от Добрич. Сигналът за произшествието е подаден в Първо РПУ в 11.30 ч., съобщиха от полицията. Катастрофата е станала по пътя между Добрич и Варна. Лек автомобил "Шкода Фабиа" се блъска в крайпътни дървета на около 500 метра от разклона за село Стефаново. Загиналият мъж е управлявал колата. По случая е образувано следствено дело.
Шкодата е на завод "Калиакра", съобщиха за НДТ неофициални източници. Загиналият водач е с инициали В.К. Той не е починал на място, а по-късно - в Центъра за спешна медицинска помощ. Очевидци разказаха, че пред шкодата се е движил лек автомобил "Пежо", а пред него - камион. При катастрофата шкодата се е завъртяла, изхвърчала е от пътя и е отсякла едно дърво. За минаващите по пътя между Добрич и Варна изглеждаше все едно колата се е качила върху дървото. Най-вероятно катастрофата е станала при т. нар. двойно изпреварване. Според очевидци шофьорът на шкодата е предприел изпреварване при висока скорост на пътуващото пред него пежо, което в същия момент е започнало изпреварване на товарния автомобил. Последвало е изхвърляне от пътя и удар в крайпътното дърво, откъдето по-късно след много усилия е била отделена катастрофиралата кола.
 


Сходни връзки

ДВАМА ЗАГИНАХА ПРИ КАТАСТРОФИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди