изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 04:47 EEST
ЧРЕЗ ИНТЕРНЕТ БЧК СВЪРЗВА БЕДСТВАЩИ И ДАРИТЕЛИ    
НовиниВ края на миналата седмица започна да функционира интернет сайт в помощ на пострадалите от наводненията.

Така вече чрез страницата на Български Червен кръст www.redcross.bg или на адрес www.pomognete.com могат да бъдат изпращани он-лайн съобщения от хората, които имат нужда от помощ и тези, които могат да я окажат в ролята им на дарители. От Областния съвет на БЧК в Добрич информираха, че личните данни за контакти ще са достъпни само за екипите на БЧК, които ще съдействат за връзка между дарителите и хората в нужда.
  Страницата е изработена безплатно от варненска софтуерната фирма, със съдействието и подкрепата на Български Червен Кръст. Предвижда се този сайт да продължи да функционира и да се използва при провежданите от БЧК акции по национални или международни кампании. Целта е по този начин да се осъществява по-бърза връзка с хората, които могат и искат да се включат в дарителските акции. Има идея Интернет страницата да бъде преведена и на английски език, да се изгради и архив към нея,  за да може тя да се използва като източник на информация.
Сайтът е съобразен с последните тенденции в областта на интернет технологиите. Достъп до него има не само от персонални компютри, но и от различни електронни устройства, включително и мобилни телефони.
 


Сходни връзки

ЧРЕЗ ИНТЕРНЕТ БЧК СВЪРЗВА БЕДСТВАЩИ И ДАРИТЕЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди