изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:55 EEST
ОДС, ДСБ и БНС потвърдиха своята позиция "против" правителство на БСП и ДПС    
НовиниСофия. От ОДС, ДСБ и БНС отново декларираха, че на заседанието на парламента утре няма да подкрепят правителство с мандата на БСП. Позицията на трите сили беше препотвърдена след заседание на парламентарните им групи тази вечер, съобщи Дарик радио.

 


Лидерът на ОДС Надежда Михайлова отново се обяви за явен вот, но при таен декларира, че сините ще намерят начин да покажат как са гласували. Екатерина Михайлова от ДСБ също изрази позицията на тъмносините за явен вот, като беше категорична, че депутатите от ДСБ ще гласуват срещу проектокабинета на Сергей Станишев. Заместник-председателят на групата на БНС в парламента Борислав Великов заяви пред Дарик, че при таен вот депутатите от групата ще покажат бюлетините си, но в БНС нямали консенсус дали са “за” или “против” тайно гласуване на проектокабинета. Китов подчерта, че всички, освен Анастасия Мозер, ще бъдат в залата. Съпредседателят на БНС Анастасия Мозер е в САЩ заради операция на съпруга й.
http://www.focus-news.net/
 


Сходни връзки

ОДС, ДСБ и БНС потвърдиха своята позиция "против" правителство на БСП и ДПС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди