изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:25 EEST
Сакскобургготски: Дано това да не е начало на криза    
ПолитикаТежка ситуация, така премиерът Сакскобургготски коментира проваленото заседание на парламента поради липса на кворум. Председателят реши, че няма кворум. Така вече ще се преосмисли какво ще се предприема, каза още Сакскобургготски.



На въпрос знаел ли е, че НДСВ ще напусне пленарната зала Сакскобургготски каза, че това е парламентарна практика и че той е само премиер. Да се надяваме, че това не е начало на парламентарна криза, че до утре ще надделее благоразумието. Не трябва да гледаме на спектакъл, а да се замисли всеки какво може да се направи, за да не се стига до криза и предсрочни избори, което е най-лошия вариант, каза премиерът в оставка.

На въпрос дали е готов за следващ мандат, Сакскобургготски отговори: "Това е един въпрос, който би бил субективен, за нас е важно процедурите да вървят, да се създаде едно правителство и страната да върви напред". Информацията е на БГНЕС.

 


Сходни връзки

Сакскобургготски: Дано това да не е начало на криза | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди