изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:14 EET
Борислав Ралчев: От “Осанна!” до “Разпни го!” - става въпрос за четирима депутати и само заради това БСП иска таен вот    
ПолитикаСофия. Въпросът за начина, по който ще бъде гласуван кабинетът, е основен. Няма логика БСП да искат таен вот. Всичко се прави заради тези четирима депутати, извън ДПС и БСП, които биха могли да подкрепят кабинета и той да мине. Всъщност от “Осанна!” до “Разпни го!” става въпрос за тези четирима народни представители. Това коментира пред Агенция “Фокус” Борислав Ралчев.

По думите му, въпрос на чистота на политическо поведение и на имидж пред народа е как ще се гласува в пленарна зала проектокабинетът.
“В крайна сметка народът е казал, че вотът е 8:5:3. Да се управлява в коалиция е трудно, но няма какво да се прави. И при това положение какво означава тайният вот? Аз си слагам една маска и ставам "terra incognito”, допълни Ралчев.
За да поясни позицията си заместник-председателят на ПГ на НДСВ сравни искането за тайно гласуване с военни действия.
“Военните обличат маскировъчните си костюми, когато отиват в гората, да се слеят с жълтите и зелените листа, да се слеят със светлосенките, защото се пазят от врага, който стреля по тях”, каза Ралчев и попита риторично “Кой е нашият враг, да не би да се пазим от народа, от избирателите”.
Ралчев още веднъж изрази увереността, че няма да има депутати от ПГ на НДСВ, които да подкрепят кабинета на БСП и ДПС, независимо как НС ще гласува новото правителство.
 


Сходни връзки

Борислав Ралчев: От “Осанна!” до “Разпни го!” - става въпрос за четирима депутати и само заради това БСП иска таен вот | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди