изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:41 EEST
Стефан Софиянски: От нас със сигурност ще има 12 гласа против проектокабинета на БСП    
ПолитикаСофия. Решението на тримата депутати от БНС да гласуват заедно с депутатите на Коалиция “За България” и ДПС за таен вот при избора на кабинет беше предварително тяхно решение, което за съжаление ние не можехме да променим. Това каза съпредседателят на Коалиция “Български народен съюз” (БНС) Стефан Софиянски пред репортер на Агенция “Фокус”.

Той не очаква тази тяхна позиция да се повтори и когато се гласува проектокабинета, внесен от БСП. Не може да има санкция към тях, допълни Стефан Софиянски. “Това е личният им избор, по-важното е, че накрая резултатът ще бъде такъв, че да се види, че ние няма да подкрепим проектокабинета на БСП”, каза Софиянски. В отговор на въпрос на Агенция “Фокус” дали преди да гласуват, те ще покажат бюлетината, преди да я пуснат в урната, Стефан Софиянски каза: “Да, категорично, това като предложение беше първо от нас лансирано”. Той заяви още, че ако Анастасия Мозер е била в България в тези важни за бъдещето на страната ни дни, това неминуемо е щяло да се отрази на гласуването и може би тя би могла да повлияе с авторитета си на парламентарната група на БНС.
http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

Стефан Софиянски: От нас със сигурност ще има 12 гласа против проектокабинета на БСП | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди