изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:32 EEST
ГРИЙН ДЕЙ, ГУЕН СТЕФАНИ И МИСИ ЕЛИЪТ - С НАЙ-МНОГО НОМИНАЦИИ НА MTV    
ЛюбопитноОчарователната Гуен Стефани, Миси Елиът и пънк-рок триото Грийн Дей са изпълнителите с най-много номинации за тазгодишните награди на MTV.
Церемонията ще се проведе на 28 август, за втора поредна година в Маями, като водещ ще бъде Пи Диди. Рапърът обяви, че ще даде награда от 100 000 долара на най-добре облечения гост на червения килим. Всъщност, за пръв път на подобна церемония килимът няма да е червен, а бял, по изрично настояване на Пи Диди.

Датата на церемонията пък съвпада с пика на сезона на ураганите, коментират световните агенции.
За първи път по време на наградите церемонията ще бъде озвучена от музика, написана специално за случая от Майк Шинода (Линкин Парк) и рапърът Лил Джон.
Някои от номинираните също ще вземат участие в церемонията и като изпълнители. Това са кандидатите за цели 8 статуетки в различни категории Грийн Дей, Каня Уест и Кели Кларксън.
Веднага след Грийн Дей по брой на номинациите се нареждат Гуен Стефани със 7 и Миси Елиът с 6, за клипа й "Lose control", в който участва младата звезда Сиара. Тя има и номинации за дебют и денс изпълнение за клипа "1,2 Step", в който участва Миси Елиът.
Актьорът Ерик Робъртс също ще има възможността да се докосне до някоя от наградите. Братът на Джулия Робъртс участва в два от номинираните клипове тази година - на Дъ Килърс "Mr. Brightside" и на Марая Кери "We Belong Together."
Тези два видеоклипа са номинирани в общо 6 различни категории и шансът клип с актьора да грабне музикална награда е наистина голям. dnes.bg/НДТ
 


Сходни връзки

ГРИЙН ДЕЙ, ГУЕН СТЕФАНИ И МИСИ ЕЛИЪТ - С НАЙ-МНОГО НОМИНАЦИИ НА MTV | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.79 секунди