изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 05:15 EEST
САМО ЗА 6 МЕСЕЦА ОБЩИНСКА БАНКА Е СРЕД ЛИДЕРИТЕ НА ФИНАНСОВИЯ ПАЗАР    
НовиниОт половин година на финансовия пазар в Добрич стъпи единствената българска банка - Общинска банка АД. Независимо от краткото време тя вече успя да намери своето място. "Успехът ни се дължи както на професионализма на екипа, който работи, така и на продуктите, които ние предлагаме" - каза пред НДТ директорът на банката Донко Марев.

Специалистите от Общинска банка твърдят, че са сред лидерите по отношение на потребителското кредитиране, например. "Ние отпускаме кредити за населението при много изгодни лихвени нива. Освен това имаме обособени целеви групи - служители в общини, данъчна администрация, журналисти и много други, които ползват допълнителни облекчения в олихвяването, а също и по отношение на документооборота" - добави още Д. Марев.
Потребителските кредити, които отпуска Общинска банка, са в размер от 500 до 10 000 лв., при лихва - ОЛП /основен лихвен процент/ плюс надбавка в размер на 7-8 пункта.
"Държа да отбележа също, при това не на последно място, че се множат клиентите ни юридически лица. Множество продукти предлагаме и за тях, както и бързо и компетентно обслужване. Наш клиент още с разкриването на клона в Добрич стана Община град Добрич, а отскоро наш клиент стана и най-голямата община на територията на областта - община Добричка" - добави още Д. Марев.
 


Сходни връзки

САМО ЗА 6 МЕСЕЦА ОБЩИНСКА БАНКА Е СРЕД ЛИДЕРИТЕ НА ФИНАНСОВИЯ ПАЗАР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди