изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 02:50 EEST
Председателският съвет на НС обсъжда на извънредно заседание как парламентът да продължи работа    
ПарламентСофия. На председателки съвет на Народното събрание (НС) се обсъжда как парламентът да продължи работата си. Извънредното заседание на председателския съвет бе свикано по инициатива на десните партии, които оспорват прегласуването на вота за структурата и състава на Министерски съвет, предаде репортер на Агенция “Фокус”.


Очаква се всеки момент да започне заседанието на Народното събрание, за което председателят на парламента Георги Пирински насрочи прегласуване на структурата и състава на Министерския съвет, предложени от положилия клетва като министър-председател Сергей Станишев.
Преди него някои от парламентарните групи проведоха свои заседания. Заседанието на ПГ на Коалиция “За България” продължи около час, стана ясно, че левицата твърдо е решила да влезе в пленарна зала и да настоява за процедура за прегласуване, въпреки всички процедурни пречки и похвати, които вероятно ще бъдат използвани.
След близо 17-часово заседание на парламента вчера при тайно гласуване, резултатите от което бяха оповестени в 1.40 ч. след полунощ, 119 депутати гласуваха "за" предложената от Станишев структура на Министерски съвет, 119 - "против", в една бюлетина не е изявено волеизявление.
Проектосъставът на кабинета одобриха 117 депутати, 118 бяха "против", в 4 бюлетини не е изразено волеизявление.
Така Народното събрание не прие структура на Министерски съвет и не избира състав на Министерския съвет.
http://www.focus-news.net/
 


Сходни връзки

Председателският съвет на НС обсъжда на извънредно заседание как парламентът да продължи работа | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди