изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:41 EET
"ОРЛОВЕЦ" ЩЕ ИГРАЕ СЪС "СПОРТИСТ"    
Спорт

По -малко от месец остава до началото на първенството на Североизточната "В" група, в което ще се състезават пет отбора от Добричка област: "Орловец" /Победа/, "Черноморец" /Балчик/, "Шабла" /Шабла/, "Спортист" /Ген. Тошево/ и "Албена" /Оброчище/. Като че ли най-сериозно за предстоящия шампионат се стягат футболистите на "Черноморец". Те водят занимания от няколко седмици и вече проведоха четири контроли. В отбора на Белия град са привлечени няколко опитни футболисти, играли дълги години в професионалните групи, а клубното ръководство обяви амбициозната цел - класиране в първата тройка и място в "Б" група от началото на следващия сезон.



. Успешни изяви в третия ешелон ще търсят и останалите отбори. В края на седмицата първата си проверка ще проведат съставите на "Орловец" и "Спортист" - двата тима ще се изправят един срещу друг в петък след обяд или в събота от 10.00 ч. Футболистите на "Шабла" също водят всекидневни тренировки, като първата им контрола ще бъде следващата седмица. Единствено отборът на "Албена" не е започнал подготовката си за новия шампионат. От треньора на тима Васил Великов научихме, че първото занимание ще бъде на 1 август. Междувременно стана известно, че основни състезатели на тима от Оброчище са решили да преминат в други отбори. Бившите футболисти на "Добруджа" Светослав Кръстев, Румен Славов и Веселин Живков са приели офертата на "Черноморец" /Балчик/, а вратарят Явор Желязков най-вероятно ще облече екипа на "Орловец".

Днес във Варна Зоналният съвет на БФС ще се проведе съвещание с представители на отборите в Североизточната "В" група. По предварителна информация гост на срещата в морската столица ще е изпълнителният директор на Федерацията Стефан Капралов. Според дневния ред на съвещанието, ще се тегли жребият за новото първенство, което ще започне на 21 август.

 


Сходни връзки

"ОРЛОВЕЦ" ЩЕ ИГРАЕ СЪС "СПОРТИСТ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди