изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:31 EET
ПОЩЕНСКА БАНКА ОТКРИ НОВИЯ СИ КЛОН В ДОБРИЧ    
ИкономикаКредитната институция предвижда специални промоции за клиентите

Снощи Пощенска банка откри официално обновения си клон в града. Новата локация на трезора се намира в центъра на града. На събитието беше поканена г-жа Детелина Николова - кмет на град Добрич. Присъстваха управителят на банката за Добрич Пенка Ханджиева, Александър Виталис - директор "Клонова мрежа" на Пощенска банка, клиенти и други. "Новият клон е изграден изцяло според новите корпоративни стандарти на банката. С тази реконструкция, заедно с разнообразните продукти и отличното обслужване, ще предложим на нашите клиенти услуги на европейско ниво" - коментира Пенка Ханджиева.
Пощенска банка предлага специални отстъпки и предложения в новия офис до 31 август. В промоциите са включени бърз потребителски кредит, който се предлага без такса за разглеждане на документите, а жилищният кредит на институцията - без такса за разглеждане на документите и 50 % отстъпка от таксата за управление на кредита. Специално за клиентите на новия офис до края на август кредитната карта Американ Експрес ще се издава с 6-месечно безплатно членство, а кредитна карта ЕуроЛайн - безплатно. Клиентите на банката могат да се възползват и от  летните кредити, както и от най-новия депозитен продукт - разплащателна сметка "Активни пари" с доходност до 7 % годишна лихва в лева. Новият клон предлага още и денонощен трезор, както за физически, така и за юридически лица.
Пощенска банка продължава традицията си да подпомага развитието на българското образование и младите хора. След реновирането на клона в Добрич, трезорът дари 10 компютъра на дома за сираци "Дъга", детското отделение на МБАЛ - Добрич и на СОУ "Д. Талев".
 


Сходни връзки

ПОЩЕНСКА БАНКА ОТКРИ НОВИЯ СИ КЛОН В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди